Proljeće nam ovih dana pokazuje svoje pravo lice i temperature su dovoljno ugodne za nošenje laganijih odjevnih kombinacija. A jedno mladenačko street style izdanje pokazala je plavokosa djevojka koja se zatekla na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Čim zatopli, poderane traperice postaju jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta, bile one skinny ili baggy kroja. Upravo su traperice lagano vrećastog kroja i visokog struka bile odabir zgodne djevojke koja je privukla poglede u samom središtu Zagrebu.

Zastala je na Trgu bana Jelačića i spremno pozirala za modnu fotografiju. Uz svijetle traperice špricanog efekta i s poderanim dijelovima na koljenima i bedrima nosila je bijeli crop top, a preko njega crni blejzer. Efektne traperice dodatno je podigla crnim remenom te ih je sjajno spojila s jednostavnim bijelim tenisicama.

Nema sumnje da uz takav opušteniji model traperica "istrošenog" izgleda tenisice bolje pristaju od visokih potpetica, a čitav outfit plavokosa street stylerica iz Zagreba dodatno je podigla s nekoliko modnih dodataka.

Slika nije dostupna Crnka iz Šibenika: "Riskantne" hlače koje se ne bi svatko usudio nositi uz kratku majicu

Slika nije dostupna Fućkaš sivilo! Dama iz Zagreba u boji koja pobjeđuje tmurno vrijeme

Kako bi što bolje upotpunila kombinaciju, odlučila se za mini crnu torbicu s lancem u srebrnoj boji te decentan srebrni nakit i ručni sat, dok je oči od proljetnog sunca zaštitila crnim sunčanim naočalama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju