S kalendarskim početkom proljeća i službeno smo se riješili debelih zimskih komada i sada možemo uživati u laganijim odjevnim komadima kojih smo se već i zaželjeli. Još ćemo malo pričekati da temperature postanu prave proljetne, a u skladu s tim prijelaznim razdobljem biramo i street style kombinacije.

Pokazale su to i dame koje su ovaj vikend prošetale središtem Zagreba kada je vrijeme bilo baš idealno za laganije proljetne kapute i jakne. Kožnata jakna jedan je od tih proljetnih klasika koji obožavamo, a "kožnjak" nosi i prezgodna djevojka koju smo zamijetili dok je prolazila zagrebačkim Cvjetnim trgom.

Za svoj street style odabrala je crnu kožnatu jaknu do struka kombinirajući je uz uske crne hlače s malim rasporom na kraju nogavica i robusniji, takozvani chunky model tenisica s debelim đonom, a ta dva modna komada odličan su spoj ako želimo noge učiniti dužima i vitkijima.

Ljepotica iz Zagreba u Zarinoj suknji koja odiše senzualnošću Street style kombinacija Dalile Turk Street style kombinacija Dalile Turk Street style kombinacija Dalile Turk +0 Street style kombinacija Dalile Turk

Za završni dojam zgodna street stylerica dodala je efektan šešir krem boje, sunčane naočale trendi okruglih okvira te crnu torbicu s krznom i metalnim detaljima.

Slika nije dostupna Trendi model: Dama sa špice u minici savršenoj za službeni oproštaj od zime

Slika nije dostupna Brineta iz Zadra: Najpoželjnija haljina ovoga proljeća koja voli ženske obline

U fotogaleriji na početku teksta pronaći ćete još street style inspiracije iz centra Zagreba pa ne propustite pogledati kakve nam odjevne stilove donosi početak proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju