S dodatnim popuštanjem epidemioloških mjera u SAD-u i glumica Eva Longoria odlučila se opustiti i petak navečer provesti na večeri s grupicom prijatelja. Izlazak u restoran obilježila je bijelim outfitom, preciznije laganijim odijelom koje izgleda jako lijepo i udobno, ali ipak ima jednu "manu".

Dobro odijelo lako može zamijeniti i haljinu u svim prilikama, od onih ležernijih do formalnijih. Za večernji izlazak izabrala ga je i Eva Longoria, i to bijelo oversized odijelo koje je glumica nosila uz bijeli top. Za večeru s prijateljima u restoranu na Beverly Hillsu Eva je dodala i malo nude i smeđe boje u obliku sandala s remenčićem i torbice u smeđe-crvenoj nijansi. Još malo zlatnog nakita i sjajan stajling za izlazak u toplu losanđelesku noć bio je spreman.

Slika nije dostupna Eva Longoria: Suknja koja slavi žensku putenost, a uz crop-top izgleda – top

Ipak, bilo je primjetno da su glumici hlače možda malo predugačke jer su u potpunosti prekrile cipele iako je, po svemu sudeći, nosila visoke potpetice. Oversized hlače širokih nogavica izgledaju vrlo udobno i savršen su izbor za ljeto, ali upravo ih je zbog dužine najbolje nositi samo po lijepom vremenu, odnosno kada ne pada kiša kako se donji dio, koji seže do poda, ne bi dodatno zaprljao.

No čini se da (pre)dugačke hlače Evu Longoriju nisu nimalo brinule jer glumica nije skidala osmijeh s lica, sretna zbog ublažavanja epidemioloških mjera zbog kojeg se stanovnici SAD-a mogu slobodnije kretati i družiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju