Za blagdansku špicu u Zadru dame su iz ormara izvadile najbolje krpice i prošetale svoje atraktivne street style kombinacije. Unatoč zimi, minica nije bila rijedak izbor kao ni efektne najlonke s uzorkom, a jedna prezgodna dama svoju figuru pješčanog sata naglasila je u bež kombinaciji.

Blagdani pod epidemiološkim mjerama nisu pokolebali Zadranke da zablistaju u ovo slavljeničko vrijeme i pokažu svoja najbolja street style izdanja.

Jedna plavokosa ljepotica "osvojila" je blagdansku špicu svojim finim i baš dobrim izdanjem u bež boji. Pleteni crop-top s dolčevita kragnom kombinirala je uz uske hlače dužine do iznad gležnja i vrlo visokog struka. Takav spoj savršeno je naglasio ženstvenu figuru pješčanog sata ove šarmantne dame koja je ispod kratkog pulovera odjenula svijetloplavu košulju, a gore tamnoplavi kaput sa zlatnim gumbima.

Slika nije dostupna Plavuša sa splitske rive: Dokaz da su i obične tajice dovoljne za tip-top kombinaciju

Street style kombinacija Jelene Huđek Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim čizmama koje osvajaju na prvi pogled

Crne čizmice s tankom potpeticom, mala torbica te crveni ruž i lak na noktima zaokružili su tip-top look plavokose ljepotice koja je poglede ukrala i s još jednim adutom - svojim prekrasnim, toplim osmijehom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju