Uz nadu da će se vrijeme stabilizirati, nadamo se i da je napokon došao trenutak da dio modnih kombinacija postanu svi predivni proljetni komadi među kojima svoje mjesto definitivno imaju suknje.

Suknje su savršen komad odjeće za prijalazno razdoblje jer izgledaju sjajno uz pletivo i gležnjače, ali sada ih jedva čekamo vidjeti i nositi u kombinaciji sa sandalama i bluzama.

Modni stručnajci kažu da će ovo proljeće suknje biti jako popularne, a nosit će se razni modeli - od traper suknji preko modela na preklop do lepršavih suknji stvorenih za visoke temperature.

Slika nije dostupna 15 haljina za proljeće i ljeto koje će poželjeti nositi i najveće ljubiteljice hlača

Slika nije dostupna Već od 149 kn: Deset modela sandala na petu u kojoj svi mogu hodati

Što se tiče boja, i u svijetu suknji jedna će se istaknuti kao posebno popularna. Modni stručnjaci i prije dolaska toplijeg vremena rekli su svoje - ovo proljeće nosit će se ružičasto pa ta boja nije zaobišla ni suknje.

Nose se pastelni modeli, ali i jarko ružičasti. Tu su i jednobojne suknje, kao i one s uzorkom, te modeli svih dužina i krojeva. U svakom slučaju, ponuda je široka i svatko može pronaći nešto za sebe. Mi smo također zavirili u trgovine i u našoj galeriji izdvojili 15 modela suknji u ružičastoj boji koje će i haljine staviti u drugi plan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju