Pred nama je mjesec obiteljskih druženja i blagdanskih proslava koje su obično popraćene ukusnom hranom, finim pićima, ali i odjevnim komadima koje inače ne nosimo u svakodnevnim situacijama.

Ako niste ljubiteljica haljina, za različite proslave možete odabrati i osebujnije modele midi i maksi suknja, a koje ćete vrlo lako iskombinirati uz običnu bijelu ili crnu bluzu i štikle.

Na raspolaganju su modeli suknja napravljeni od upečatljivih materijala ukrašenih šljokicama, podatne svile i satena ili pak bogatog i toplog baršuna.

Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju

Dame i dalje uživaju u plisiranim suknjama A kroja koje vizualno stanjuju struk, a koje u prosinačkim kombinacijama često dolaze u slavljeničkim srebrnim i zlatnim nijansama.

Nose se i pripijeni maksi modeli s dubokim prorezom, suknje olovka kroja, kao i kompleti dužih suknja s odgovarajućim topom od istog materijala.

Slika nije dostupna Već od 199 kuna: 15 modela crnih kaputa koji nikad neće izaći iz mode

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne online trgovine te smo odabrali 12 modela dužih suknja za večernje izlaske i blagdanske proslave u društvu obitelji i prijatelja po cijeni od 92 do 789 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju