Nakon odabira odjeće i modnih dodataka koji čine savršen stajling za nezaboravne blagdanske partyje, domjenke, a kao veliko finale i doček Nove godine, red dolazi na šminku. Besprijekoran svečani make-up možete napraviti i sami s cjenovno najpristupačnijim drogerijskim brendom essence.

 

Da bismo istaknuli ono najljepše na licu, potrebna nam je kvalitetna i adekvatna šminka i fiksator jer ne želimo da se naš make-up "otopi" dok zabava još traje i prije nego što otkuca ponoć. Važno je izabrati look koji ćete lako moći održavati tijekom večeri, bez stalnih odlazaka u toalet, i koji će isticati ono najljepše na licu.

Besprijekoran svečani make-up možete postići i sa šest essence proizvoda čija je ukupna cijena 186,40 kuna.

Besprijekoran svečani make-up možete napraviti i sami s cjenovno najpristupačnijim drogerijskim brendom essence

1. 16 SATI VJERNOSTI uz essence stay all day 16h dugotrajni tekući puder (32,90 kn)
Nježan je i svilenkast, pruža dugotrajno lijep izgled tijekom dana (i noći), a njegova delikatna tekstura omogućuje savršeno ravnomjerno nanošenje. Neće razočarati čak ni nakon 16 sati nošenja!

2. PREKRIJTE SVE TRAGOVE UMORA uz essence camouflage+ matt korektor i budite spremni za najdužu noć (21,90 kn)
Dugotrajna i visoko pigmentirana tekuća kremasta tekstura pouzdano prekriva tamne kolute oko očiju i ostale nepravilnosti kože. Za prirodan, potpuno budan izgled kakav želimo za blagdanska slavlja.

3. FIKSIRAJTE LOOK uz essence all about matt! fixing puder (29,90 kn)
Puder koji upija višak ulja, daje tenu mat završetak i postavlja šminku na svoje mjesto. Baš ono što nam treba u ludoj novogodišnjoj noći!

4. Sawasdee Bangkok paleta sjenila za oči (59,90 kn)
Neodoljiva paleta prepuna je boja inspiriranih pulsirajućom metropolom Tajlanda, zemlje zaraznih osmijeha. Uživaj u kombinaciji devet sjenila u uzbudljivim crvenkastim i nježnim smeđim bojama koje ti nude baršunasti mat, mekano svjetlucav i metalik završni dodir. Visokokvalitetna papirna ambalaža s ogledalom čini ovu paletu savršenom za svako blagdansko putovanje.

5. I love extreme maskara (23,90 kn)
Maskare koje će ispuniti sve želje i očekivanja za savršenom maskarom – bez obzira želite li više volumena, uvijene trepavice, vodootpornu formulu... Duboka, crna kremasta tekstura prekriva svaku pojedinu trepavicu s bojom, a velika plastična četkica osigurava senzacionalan volumen i wow pogled.

6. Shine shine shine sjajila za usne (17,90 kn)
Ova sjenila licu će pružiti svjež i zavodljiv izgled, a novogodišnji poljupci i čestitke s njima će biti još slađi.

Za savršeni svečani make-up essence predlaže i druge proizvode, a sve ih možete pogledati u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju