Sezona je blagdanskih domjenaka, partyja, druženja i drugih svečanosti na kojima želimo zablistati i odjenuti nešto što inače ne nosimo u svakodnevnim prilikama. Glavna zvijezda slavljeničkog outfita mogu biti i cipele, a možda među 15 izdvojenih modela iz trgovina pronađete savršen par za sebe.

 

Šljokice i drugi svjetlucavi i sjajni materijali uvijek su poželjni u modnim kombinacijama za blagdanska slavlja i partyje. Uz upečatljive cipele i sandale na visoku potpeticu koje smo pronašli u trgovinama nećete morati razbijati glavu što odjenuti jer će ovi modeli "podići" i najjednostavniju kombinaciju.

Birati možete između zlatnih i srebrnih modela, crnih ukrašenih sjajnim detaljima, salonki s trendi životinjskim uzorkom i drugih modela štikli stvorenih za svečane prigode. Bit će nepogrešiv izbor i za doček Nove godine.

Samo neka se svjetluca: Deset poklona za prijateljicu koja obožava šljokice Poklon Mango, 173 kn Pokloni za ljubiteljice šljokica - 4 +7 Pokloni za ljubiteljice šljokica - 1

Slika nije dostupna 12 rastezljivih suknji koje obožavaju i ravni đon i visoke potpetice

Slika nije dostupna 15 tooooplih čizmica u kojima se nećete smrznuti na Adventu

Kakve smo svjetlucave i svečane krasotice na visoku potpeticu izdvojili za vas, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju