U zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu sinoć je održana 28. dodjela Večernjakove ruže, najstarije medijske nagrade koji dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista.

Među izvođačima na dodjeli bila je i naša glazbena diva, Nina Badrić, koja je bila i nominirana u kategoriji glazbenika godine.

Nina je svoje obožavatelje oduševila odjevnom kombinacijom koju je odabrala za ovu prigodu. Nosila je haljinu brenda Solace London u prekrasnoj nijansi ružičaste boje koju je kombinirala s ružičastim salonkama. Uski model mini kroja pristajao joj je kao saliven. Poput J.Lo, jedan je od komentara pratitelja na Nininom Instagramu.

Haljine otvorenih ramena s puf rukavima posljednjih su godina popularan odabir stranih zvijezda za razna glamurozna događanja, a Nina je ovom haljinom i nama donijela malo holivudskog glamura.

Podsjetila nas je i na izdanje Renee Zellweger iz 2019. godine koja je na ručak Holivudskog udruženja stranih novinara došla u haljini sličnog dizajna, ali već je na prvi pogled jasno kako naša Nina ovaj model nosi bolje od nje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju