Čvrsto plesačko tijelo Jennifer Lopez rezultat je višegodišnjeg vježbanja, nastupanja na pozornici, ali i strogog načina prehrane. Lijepa glumica i pjevačica otkrila je tajnu svoje senzacionalne figure


Sve što Jennifer Lopez jede je organskog porijekla, a nikad ne konzumira procesiranu hranu poput industrijskih grickalica, slatkiša ili sličnih prerađevina iako bi zbog čestih poslovnih obaveza mogla doći u iskušenje.

Upravo zato uvijek imam zdrave grickalice u torbi, poput voća i povrća, otkrila je lijepa pjevačica i glumica za magazin People.

Za ručak će tako pojesti lososa i povrtnu salatu sastavljenu od brokule, paprika i tikvica. Uživa i u kombinaciji kelja, sira te tostiranih bundevinih sjemenki, dok navečer uživa u grilanoj svinjetini ili piletini posluženoj uz kvinoju ili pečeni jam.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Lijepa 48.-godišnjakinja ima i svoje slabosti. Povremeno će zgriješiti s domaćim sladoledom od čokolade ili keksima s komadima čokolade.

Figuru održava svakodnevnim treninzima s privatnim trenerima, a svoj dobar izgled zahvaljuje i životom bez poroka.

Ne pijem alkohol, ne pušim i ne konzumiram kofein. U rijetkim prilikama kada se zaželim kave, naručujem bezkofeinsko piće, priznala je lijepa Jennifer za USWeekly. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju