U Los Angelesu je održana premijera serije "The First Lady", koja se 17. travnja počinje prikazivati na američkoj televizijskoj mreži Showtime. U dramskoj seriji autora Aarona Cooleyja brojne poznate glumice pojavit će se u ulogama bivših američkih prvih dama.

Primjerice, Viola Davis utjelovit će Michelle Obamu, Gillian Anderson Eleanor Roosevelt, a Michelle Pfeiffer pripala je uloga Betty Ford.
Sve tri dame pojavile su se na premijeri, a najviše pozornosti izazvala je Michelle, koja se rijetko pojavljuje u javnosti.

U nedavnom intervjuu priznala je kako je potpisala ugovor za snimanje ove serije i prije negoli je pročitala scenarij.

Kada me nazvala redateljica Susanne Bier, s kojom sam žarko željela raditi, te mi rekla da radi na jednom projektu i želi da ja glumim Betty Ford, samo sam joj odgovorila da računa na mene. Kao i većina ljudi, za Betty Ford znala sam zbog istoimene klinike koja je spasila živote tisuća ljudi. Znala sam i za njezine probleme s ovisnosti.

Sve zajedno je jedna zanimljiva priča koju sam željela ispričati i osjetila sam da je to važno. Betty je bila popularna zbog svoje iskrenosti, bila je otvorena i transparentno je pričala o svojoj borbi. Nije se bojala tema koje su u to vrijeme bile tabu, kazala je Michelle.

Slavna 63-godišnjakinja na premijeru je došla u elegantnom crnom odijelu. Kombinirala ga je sa svilenom košuljom u istoj boji i mrežastim salonkama. Svoje izdanje nadopunila je zlatnim nakitom, efektnim statement lancem i visećim naušnicama koje su se savršeno uklopile u crnu odjevnu kombinaciju.

Tako to rade prave dive, jedan je od komentara korisnika društvenih mreža, koji su pohvalili njezino decentno i elegantno izdanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju