Miu Miu Ready to Wear kolekcija za jesen/zimu 2021./2022. godine obiluje pomalo ekscentričnim, ali toplim odjevnim komadima koji su privlačili mnogo pažnje početkom ove godine, kada su prvi puta predstavljeni javnosti.

Našlo se tu uistinu zanimljivih modela hlača, haljina i suknji, ali i modnih dodataka – od decentnih kapa nalik na viktorijanske "bonet" šeširiće s vezanjem ispod brade do dlakavih predimenzioniranih čizama visokih sara.

Upravo su Miu Miu visoke čizme od umjetnog krzna bile jedan od mamaca za poglede u editorijalu koji je snimljen za rujanski broj američkog časopisa Elle s Kendall Jenner u glavnoj ulozi, ali i među odvažnim street style kombinacijama na nedavno održanom pariškom Tjednu mode, na kojem su predstavljeni noviteti za proljeće/ljeto 2022. godine.

Uoči predstavljanja nove Miu Miu kolekcije u glavnom gradu Francuske uzvanice na događanju zasjenila je srpska modna influenserica Tamara Kalinić, koja je nosila dlakavi model s potpisom ovog luksuznog talijanskog brenda.

Predimenzionirane čizme od umjetnog krzna u drugi su plan bacile i smeđu mini haljinu iz iste Miu Miu kolekcije, kao i fit figuru Tamare Kalinić. Do izražaja nije došla niti minijaturna torbica koju je srpska influenserica nosila uz ovo izdanje, unatoč njezinoj jarkožutoj boji.

S obzirom na to da Tamara Kalinić živi na relaciji London - Pariz, česta je posjetiteljica modnih događanja u europskim prijestolnicama mode. U Parizu je pogledala nekoliko revija najslavnijih modnih brendova te se pojavila na događanijma u kombinacijama s potpisom Diora, Louisa Vuittona i slično.

Dio onoga što je Tamara Kalinić nosila na ovogodišnjem pariškom Tjednu mode pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju