Zagrebački centar svakog je vikenda ogroman izvor nadahnuća za modne igre. S dolaskom hladnijeg vremena vizurom grada prevladavaju kombinacije sastavljene od toplih kaputa i jakna, mekanih pletiva, atraktivnih čizmica i gležnjača.

Osobito se ističu dame u odvažnim koloritnim izdanjima koji prkose jesenskom sivilu poput ove tamnokose dame sa Cvjetnog trga. Pažnju fotografa privukla je jednostavnim, ali elegantnim izdanjem sastavljenim od strukiranog kaputića u oker boji s metalnim kopčanjem ispod kojeg je nosila žutu vestu.

Slika nije dostupna Ljepotica iz Zagreba u dominantnom Zarinom kaputu koji plijeni pažnju na svakom koraku

Kombinaciju je razigrala tamnoplavim trapericama ukrašenima biserima. Točnije, odabrala je model Esmara iz Lidla s visokim postotkom pamuka koji se prodaje po cijeni od oko 100 kuna dokazavši da za efektne odjevne komade ne treba izdvojiti (pre)velike iznose.

Uz traperice savršeno su se uklopile tamnoplave gležnjače na visoku potpeticu koje su vizualno produžile cijelu figuru. Tamnokosa ljepotica iz centra Zagreba začinila je ovo nosivo street style izdanje crnom torbicom te s nešto decentnog nakita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju