Tek mjesec dana dijeli nas od službenog početka zime, prosinac je pred vratima, a u danima koji su ispred nas najavljeni su temperaturni minusi.

Stiglo je, dakle, vrijeme za vađenje svih onih komada koji će nam život na niskim temperaturama učiniti puno ugodnijim,

Jedan takav komad svakako su i teddy kaputi. Ti udobni modeli napravljeni od umjetnog krzna i sličnih materijala izgledom podsjećaju na plišanog medvjedića, a njihova popularnost ne opada već godinama.

Slika nije dostupna Dolazi u tri boje: Vuneni kaput iz H&M-a jedan je od najtraženijih komada sezone

Slika nije dostupna Kralj svih kaputa: Brigitte Macron u modelu koji baš nikad neće izaći iz mode

Trgovine svoje police redovito pune modelima raznih boja, dužina i uzoraka, a žene već nekoliko sezona uspješno dokazuju da ih je moguće nositi na sve, traperice, suknje, haljine, ali i trenirke, koje su se ove godine nametnule kao nezaobilazan dio gotovo svake garderobe.

Klasik nad klasicima: 15 nepogrešivih modela kaputa u bež nijansama Pull & Bear, 299 kn Stradivarius, 399,90 kn C&A, 376 kn +12 Reserved, 599,99 kn

Mi smo u galeriji izdvojili dio ponude toplih i udobnih kaputa koji će uljepšati maglovite dane, ali i biti idealan izbor za šetnju po zubatom suncu. S obzirom na to da smo u godini u kojoj i više nego inače boravimo na otvorenom, ovaj kaput itekako se isplati imati u ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju