Japanski restoran Nobu jedno je od glavnih okupljališta bogatih i slavnih u kalifornijskom gradu Malibuu. Svaki dan u njemu se izmjenjuju zvijezde, a jučer je tamo večerala i Angelina Jolie.

U restoran je stigla u pratnji svoje šestero djece, 19-godišnjeg Maddoxa, 16-godišnjeg Paxa, 15-godišnje Zahare, 14-godišnje Shiloh, 12-godišnje Vivienne i 12-godišnjeg Knoxa. Veselo društvo uživalo je u specijalitetima japanske kuhinje.

Lijepa glumica za večeru je odjenula vrlo jednostavnu kombinaciju. Nosila je satensku maksi haljinu koja se u struku veže pripadajućim remenom od identičnog materijala. Maksi model u zlatnoj boji u skladu je s najavljenim jesenskim trendovima prema kojima će upravo zlatna biti jedna od najzastupljenijih boja u ponudi modnih brendova.



Uz haljinu je Angelina nosila natikače s takozvanom kitten potpeticom koje se nisu svidjele nekim komentatorima na društvenim mrežama.
Ovaj tip niske, minijaturne i tanke potpetice već je dugo predmet rasprava među ljubiteljicama cipela.

Njihove obožavateljice kažu da su vrlo efektne i praktične, ali većini se zapravo nimalo ne sviđaju.

Ljudi, budite iskreni. Ove potpetice, kome je to lijepo? Nema šanse. Tko bi to nosio, jedan je od komentara na račun Angelininih kitten natikača.

Izgleda da su njoj itekako lijepe jer je često viđamo u modelima cipela s takvom potpeticom. Ako se i vama sviđaju, u galeriji pogledajte nekoliko modela kitten sandala po uzoru na Angelinu Jolie.

Nosite li modele obuće s "kitten" potpeticom?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju