Nakon teksta o zgodnoj braći slavnih Hrvatica i Hrvata odlučili smo pobrojati i koje sve poznate osobe iz svijeta dijele dobre gene sa svojom braćom, a da za njih niste ni čuli.

Otkako se pojavio u serijalu High School Musical, Zac Efron u žiži je medijske pozornosti te je obožavan među damama svih generacija. No tek najveći obožavatelji i pratitelji američkog glumca znaju da ima i podjednako atraktivnog brata.

Iako je završio prestižni fakultet na California Polytechnicu, pet godina mlađi Dylan Efron trenutno se posvetio građenju karijere influencera na društvenim mrežama i YouTubeu. Uživa u avanturama na otvorenom, a katkad se pridruži i svojem slavnijem bratu na nekim poslovnim putovanjima i projektima.

O svojim pustolovinama objavljuje fotografije i videozapise na društvenim mrežama, a pogotovo na svojem Instagramu, na kojem ga prati više od 750 tisuća obožavatelja.

Zgodnog mlađeg brata ima i Kapetan Amerika – Chris Evans, kao i Oscarovac Rami Malek, koji je od svojeg brata blizanca Samija stariji tek četiri minute.

Slika nije dostupna Sedam slavnih Hrvatica i Hrvata za koje možda niste ni znali da imaju zgodnog brata

Koje sve slavne osobe imaju zgodnog, a relativnog nepoznatog brata, provjerite u našoj fotogaleriji. Potom dajte glas svojem favoritu.

Tko ima najzgodnijeg brata?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju