Lilly Collins ovih dana dobiva velike pohvale za naslovnu ulogu u seriji „Emily u Parizu“ koja je nadahnuta kultnim „Seksom i gradom“.

Britanka stara 31. godinu u karijeri bilježi brojne projekte – započela je s glumom još kao dvogodišnjakinja u BBC-jevoj televizijskoj seriji "Growing Pains", a dokazala se u svemu od mjuzikala do ozbiljnih dramskih uloga.

Lily Collins na Instagramu prati oko 20 milijuna obožavatelja, koji uglavnom pripadaju generaciji Z, odnosno demografskoj skupini rođenih sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća. Za njih, ona je apsolutna zvijezda obitelji Collins, a mnogi od njih često se zapitaju: Tko je ono njezin tata? To je neki poznat lik?

Slika nije dostupna Je li moguće? 15 slavnih dama kojima nikad nećete pogoditi stvarne godine

Phil Collins je možda umirovljen od 2011. godine, no to ne znači da bi se trebala zaboraviti njegova impresivna karijera. Legendarni pjevač i bubnjar grupe "Genesis", ali i uspješan solo izvođač vlasnik je sedam Grammyja, dva Zlatna globusa i Oscara za najbolju originalnu pjesmu You'll Be In My Heart za animirani film Tarzan iz 1999. godine. Od 2010. godine nalazi se u Rock and Roll kući slavnih.

Da, on je vrlo poznat lik.

Slika nije dostupna Prije i poslije pomoći vizažista: 10 fotodokaza da svaka žena može biti glamurozna diva

Primjer Lily i Phila Collinsa nije jedini. Generacija Z „nije čula“ ni za Erica Robertsa i Jona Voighta, a i mnogi ne znaju da je prije operacije spola Caitlyn Jenner bio vrlo popularan olimpijski sportaš Bruce.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite jesu li ove slavne dame uistinu „prešišale“ po slavi svoje poznate roditelje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju