Terase kafića i restorana napokon su se otvorile, konačno možemo sjesti i uživati u kavici, čaju ili soku, tom malom ritualu koji nam puno znači. Stižu i topliji i sunčaniji dani pa će i sjedenje na terasama biti ugodnije i ljepše, a treba izabrati i odjevnu kombinaciju koja će te trenutke učiniti još posebnijima.

Iako je posljednjih mjeseci trenirka mnogima bila najčešći odjevni predmet i jedva smo čekali da ih skinemo sa sebe, da se sredimo i za kavicu na terasi, primjerice, odjenemo novu haljinu, trenirke su nam i dalje drage i ne želimo ih potpuno izbaciti iz odjevnih kombinacija.

Jer uz pravu obuću i modne dodatke, i obična trenirka može se itekako dobro "podići" te se i s njom može složiti stajling koji će konkurirati i haljinama i štiklama. Neki modeli trenirki mogu se nositi i uz visoke potpetice jer moda je danas vrlo svestrana i neograničena i slobodno se poigrajte kombiniranjem i isprobavanjem. Pronađite ono u čemu se vi osjećate najbolje, a možda je to baš trenirka u nekoj proljetnoj, pastelnoj boji uz sandale na visoku petu.

Slika nije dostupna Od 229 kuna: 15 modela bež balonera koje nećete skidati cijelo proljeće

U trgovinama smo pronašli raznolike modele donjih dijelova trenirki i njih čak 20 skupili u fotogaleriji na početku teksta - jer tko kaže da je trenirkama odzvonilo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju