Jedno od najzapamćenijih izdanja Jennifer Lopez svakako je zelena haljina modne kuće Versace koju je diva nosila 2000. godine na dodjeli nagrada Grammy. Kultna kreacija pjevačici je i dalje inspiracija pa je tako, 20 godina kasnije, za odlazak na ručak odjenula košulju i traperice istog uzorka kao i nezaboravna haljina.

 

"Drska" haljina egzotičnog uzorka, koju je J.Lo ponovno odjenula na milanskom Tjednu mode u rujnu prošle godine, nikoga nije ostavila ravnodušnim, a isto se može reći i za outfit koji je pjevačica izabrala za odlazak na nedjeljni ručak s obitelji u Miamiju.

Sviđa li vam se outfit J.Lo inspiriran kultnom Versace haljinom?

glasova:

Jennifer Lopez nosila je ležernu odjevnu kombinaciju sastavljenu od košulje od muslina i traperica istog uzorka. Taj komplet inspiriran je kultnom Versaceovom haljinom, s egzotičnim uzorkom u prvom planu.

Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 4 Kako Jennifer Lopez danas izgleda u haljini koja je prije 19 godina iznenadila Google?

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Wow čizme do bedara koje latino divi stoje savršeno

Atraktivni outfit Lopez je upotpunila tenisicama s debljim đonom, na kojima piše ''j.lo'', iz njezine vlastite DSW kolekcije cipela i torbi koja će izaći 9. ožujka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju