Iako su temperature daleko od jesenskih, trgovine su napunile police i webshopove jesenskim komadima, a modni stručnjaci već su se oglasili o trendovima koji će vladati u tom razdoblju.

Kada je u pitanju omiljeni jeans, model traperica koji neće imati konkurenciju bit će one širokih, predimenzioniranih nogavica koje skrivaju ženstvenu siluetu.

Ipak postoje komadi, poput lepršave bluze i cipela s visokom potpeticom koji ih mogu učiniti dijelom žestvenijih kombinacija, a za ispijanje kava, odlazak u šetnju gradom i ležerna druženja s prijateljicama odlično će izgledati uz tenisice i običnu majicu.

Slika nije dostupna 10 najvećih modnih trendova koje će se nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama

Iako su temperature trenutno takve da mnogi od traperica bježe, modeli širokih nogavica su oni kojih se brojne dame ne odriču ni po najvećim vrućinama jer ih ne "guše" i ne prijanjaju uz tijelo kao skinny modeli.

Slika nije dostupna Od 99 kuna: 15 modela mini i midi haljina koje se mogu nositi i na traperice i tajice

Bez obzira na to hoćete li ih nositi već sad ili ćete ipak pričekati pad temperatura, mi smo zavirili u trgovine i u našoj galeriji izdvojili 15 modela traperica širokih nogavica za sve dame koje vole pratiti trendove ili jednostavno nositi komade koji su udobni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju