Sve ljubiteljice tajica, a ima ih, sigurno će zanimati vijest da modni stručnjaci u 2022. najavljuju veliki povratak tajica s trakicom preko stopala koja drži tajice "na mjestu". Takav model tajica opisuje se kao sportski, no u svom povratničkom izdanju one se nose i uz visoke potpetice.

Nositi trenirku uz štikle nekada je bilo nezamislivo, a danas je to nešto sasvim uobičajeno. Isto bi se moglo dogoditi i s tajicama s trakicom preko stopala koje smo navikli vidjeti u zimskim sportovima kako bi bolje grijale donji dio nogu i stopala, a koriste se i u jahačim sportovima.

Sviđaju li vam se tajice s trakicom ispod stopala?

glasova:

Nije tajna da takve tajice žene ili vole ili mrze, naročito kada je riječ o njihovu nošenju uz visoke potpetice. A upravo popularnost takvih šik izdanja ovih "čudnih" tajica najavljuju modni znalci u 2022. godini pa se nemojte čuditi ako vidite kombinaciju tajica s trakicom i elegantnih salonki.

Kao još jedan trendi detalj, trakica se može nositi i preko cipele, a izgledat će gotovo nevidljiva ako su i tajice i cipele crne. Ako se još dvoumite sviđa li vam se ovaj trend ili ne, pogledajte modne kombinacije koje smo izdvojili pa se možda lakše odlučite hoćete li ga i vi nositi.

Nema sumnje da je to trend namijenjen ženama koje se vole igrati s modom i spajati komade koji se na prvu čine nespojivima, a isto je tako sigurno da je riječ o trendu koji će privući pažnju i onih kojima se sviđa i onih kojima se ne sviđa.

Pronađite još modne inspiracije:

Slika nije dostupna Od 25 kuna: 12 haljina u kojima žene dobro izgledaju bez obzira nose li XS ili XL veličinu

Slika nije dostupna Od glave do pete: 12 komada u boji koju naše čitateljice obožavaju

Slika nije dostupna Tako mekani i topli: 12 modela kaputa od umjetnog krzna koji griju poput omiljene dekice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju