Modele sandala s tankim remenjem i(li) vezicama sigurno ste već primijetili u ponudi trgovina, ali i na objavama poznatih trendseterica

Modne blogerice i influenserice oduševljene su ovim sandalama koje na prvi pogled djeluju pomalo nespretno za nošenje, ali zato izgledaju vrlo efektno kada se dobro iskombiniraju.

Ovaj trendi model podijelio je žene. S jedne strane su one kojima su ovakve sandale problematične zbog uistinu tanašnih remenčića koje barem naoko jedva pridržavaju stopalo.

To je samo za sjedenje, a ne za hodanje, jedan je od komentara s društvenih mreža. Neovisno o tome radi li se o modelu s visokom, srednjom ili niskom potpeticom, ovakve sandale definitivno nisu stvorene za dugotrajnu šetnju, pogotovo ne na velikim vrućinama zbog kojih se remenčići ili vezice lako urezuju u nogu.

Slika nije dostupna Stari ljetni hit: 35 modela sandala s platformom već od 113 kuna

Slika nije dostupna Crne sandale: 25 modela s visokom i niskom potpeticom u boji koja nikad ne razočara

Slika nije dostupna Bez visoke potpetice, molim! 27 modela ravnih ljetnih sandala već od 75 kuna

S druge strane, to nimalo ne smeta pobornicama ovih sandala koje problem s urezivanjem najčešće rješavaju tako što prije nošenja malo napudraju stopala kako bi spriječile znojenje i prekomjerno trljanje remenčića.

Ne znam odakle ljudima to da ih je teško nositi. Meni su super udobne i nikad me još nisu nažuljale niti ispale s nogu, komentirala je obožavateljica ovih sandala.

Sviđaju li vam se ovakvi modeli sandala?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju