Blake Lively pojavila se na Met Gala svečanoj večeri u New Yorku u raskošnoj haljini koja je istaknula njenu figuru, ali i postavila neka pitanja


Blake Lively
blistala je na gala večeri Kostimografskog instituta pri Metropolitan muzeju umjetnosti u New Yorku. Tradicionalno modno događanje ove je godine imalo futuristički prizvuk s temom po imenu ‘Manus X Machina: Fashion in the Age of Technology’.

Definicija suživota tehnologije i mode za američku glumicu očitovala se u bijeloj večernjoj haljini bez rukava s potpisom modne kuće Burberry, koja je došla s plaštom nježnog cvjetnog uzorka.

Kombinacija haljine sastavljena od korzeta i lepršave suknje zbunila je mnoge obožavatelje glumice koji nisu mogli sa sigurnošću potvrditi ima li Blake Lively trudnički trbuščić ili ne.

Lijepa Lively na sredinom je prošlog mjeseca snimljena na setu filma u ležernom izdanju nakon čega su mediji počeli nagađati da je ista trudna po drugi put, iako to ona nije službeno potrudila.

Na crvenom tepihu Met Gale svoje blaženo stanje nisu skrivale Olivia Wilde i Emily Blunt u haljinama iz kolekcije Michaela Korsa, koje ove godine također očekuju drugu prinovu u obitelji. Naprotiv, pozirale su zajedno s velikim osmijehom na licima.



Zavirite u našu mini-galeriju i pogledajte kakve su haljine za Met Galu odabrale holivudske slavne trudnice, a ako se želite nasmijati pročitajte kako naši 'obični' dečki, modni neznalci, komentiraju najpoznatije haljine s Met Gala događaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju