Mnogi će vas uvjeravati kako su božićni puloveri rezervirani samo za neki božićni party ili tjedan uoči Božića. Takve kičaste pulovere oni se neće usuditi kombinirati s trendy komadima ili pak nositi čim prvi mraz dotakne ulice grada. Modna influencerica Nika Matić nije jedna od njih.

Svoje oduševljenje blagdanom koji nam slijedi i božićnim puloverima nikada ne skriva, a rado nam je u njima pozirala usred studenog.

Crveni i sivi puloveri s likom soba, glazbenim i svjetlećim nosom ili zvjezdanim očima, koje je Nika vješto ukomponirala u svoj klasični stil s bezvremenskim detaljima, samo su neki od blagdanskih komada koji će se moći naći u Lidlovu božićnom asortimanu.



Esmara puloveri s božićnim motivima najavljuju vrijeme koje nas najviše veseli, bilo da ga provedemo uz vruću čokoladu u toplini doma ili u jednom od zagrebačkih barova poput Kavkaza.

Dok čekamo da grad zasja u tisućama božićnih svjetala, nema nam druge nego da se okitimo blagdanskim komadima uz koje će nam, nadamo se, to vrijeme doći što prije.

Blagdanske pulovere lako možete kombinirati uz tamne ili svijetle traperice i hit prošlih, ali i ove sezone - mekanog teddy kaputa, baš poput Nike. Uz zlatni nakit i nezaobilaznu crvenu manikuru, u ovoj casual kombinaciji istaknula je blistavost nadolazećih blagdana.



Svečanu notu vašoj najdražoj mekanoj božićnoj vesti dodat ćete ako ih kombinirate na malu crnu haljinu ili utaknutu u crnu ili metalik plisiranu suknju te crne ili crvene gležnjače na petu.

Na božićnom partyju dajte si oduška, kombinirajte ih uz svjetlucave komade poput šljokičaste haljine bez rukava ili šljokičaste čizmice. Svjetlucavi nakit također nije naodmet. Ovakvom pojavom sigurno ćete pobuditi veselje i u najvećem Grinchu u vašoj blizini.



Ako ste i vi mišljenja da božićnog duha nikad dosta, okružite sebe i svoje najmilije komadima iz božićnog asortimana koji će se od ovog vikenda naći u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske. Poklonite i svom partneru prigodni božićni pulover, a s prigodnim bodićima pretvorite svoga mališana u preslatkog Djeda Božićnjaka ili ih utoplite u jednodijelna odijelca od flisa s kapuljačom. Ne propustite ni mekane posteljine s božićnim motivima poput zabundanih pingvina i sobova, u koje ćete se sigurno htjeti uvući ovih prohladnih zimskih noći.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju