Proljeće će vrlo uskoro biti u punom zamahu, topli mjeseci su pred nama, a to naravno znači da će i temperature biti više. Stoga zamijenite traperice koje će se pod popodnevnim suncem lijepiti po nogama s udobnim "palazzo" hlačama iz kojih se nećete htjeti skinuti

Palazzo model hlača, odnosno hlače s vrlo širokim nogavicama , postale su ovog proljeća must-have komad odjeće. Što i ne čudi s obzirom na to da se radi o iznimno udobnom kroju.

'Mnoge žene obožavaju 'palazzo' hlače jer su trendi i vrlo udobne'

Mnogi poznati brendovi u svojim kolekcijama za ovu proljeće/ljeto sezonu imaju različite modela ovakvih udobnih i trendi hlača, što upravo govori o tome koliko su palazzo hlače nezaobilazni dio proljetnog streestylea.

U ovom trendi modelu svaka žena osjećat će se ugodno tijekom čitavog dana, no treba imati na umu da normalna dužina hlača stoji bolje ženama koje su više, dok nižim ženama odlično stoje oni modeli čija je dužina iznad gležnja.

Primjerice, Eva Longoria nedavno je odjenula ovaj model, no on nije najbolje odgovarao njezinoj građi već je samo skratio figuru ove džepne Venere.

Zavirite u našu galeriju i možda pronađete novu inspiraciju za svoj proljetni stil.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju