Hlače širokih nogavica popularan su model u toplijem dijelu godine kada ne želimo da nas ništa steže oko struka niti da se lijepi za naše tijelo.

Palazzo model s predimenzioniranim nogavicama tada počinju vladati street style kombinacijama napravljen od različitih materijala, izražajnih boja i upečatljivih uzoraka. I ovo proljeće nije iznimka u tome.

U hrvatske trgovine su stile palazzo hlače za različite prilike – od modela napravljenih od rebrastog pletenog materijala s gumicom u struku koje se sjajno kombiniraju uz tenisice za svaki dan do satenskih modela koje će fantastično izgledati uz štikle u večernjem izlasku.

Ovog proljeća nosit će se i nešto širi modeli vojnički hlača s džepovima postavljenim na nogavice na predjelu koljena, ali i klasične trapezice i culotte hlače.

Odvažnije dame odabrat će modele u izražajnim crvenim, ljubičastim i zelenim nijansama koji su hit proljeća, a za modne klasičarke na raspolaganju su i hlače u crnim, tamnoplavim ili bež bojama.

Slika nije dostupna Cipela nikad dosta! 10 neodoljivih modela za uživanje u proljeću već od 129 kn

Slika nije dostupna Vrijeme je za tenisice: 20 modela koji bi za par tjedana mogli zavladati street style izdanjima

Zavirili smo u trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 modela udobnih hlača za svaki dan i svečane prilike koje se mogu naći po cijeni od 99 do 639 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju