Početak školske godine može biti financijski izazovan za mnoge roditelje. Svaka se kuna broji, a školarci imaju svoje želje. Odredite prioritete, istražite i ulovite kvalitetne komade na sniženjima.

Prije nego što stigne prvi dan škole i shvatite da je vaše dijete preraslo odjeću i obuću od prošle godine, odvojite vrijeme i sa svojim školarcem raščistite njegov ormar. Roditelji se uglavnom iznenade kad vide koliko se njihovo dijete promijenilo u odnosu na isto vrijeme prošle godine. Odvojite sve stvari koje su premale, dotrajale i prije odlaska u šoping dogovorite što sve planirate kupiti.

Kupovina novih stvari ne mora nužno biti stres za roditelje. Iako na potrepštine poput odjeće, obuće ili novog ruksaka obično ''iscuri'' velik dio budžeta, ponekad se one mogu naći po povoljnim cijenama. Prednost i veći dio budžeta planirajte za stvari za koje znate da vaše dijete obično odijeva ili obuva svaki dan.

Obično su to tenisice. Kvalitetna obuća svakako bi trebala biti visoko na listi jer u njoj dijete provodi većinu vremena. Za zdrav i normalan razvoj dječjeg stopala obuća mora od prvog koraka zadovoljavati važne kriterije poput adekvatne veličine i kvalitetnih materijala. Potraga za novim tenisicama ne mora oduzimati puno vremena ako znate gdje možete kupiti kvalitetan par i pritom potrošiti manje novca.

Tenisice poput Nike i adidas svakako su klasik koji djeca obožavaju jer osim što su kvalitetne i udobne, imaju mnoštvo trendi modela. Srećom, upravo se ti modeli često mogu pronaći po sniženim cijenama, posebno u ovo predškolsko vrijeme. Dobre ulove možete pronaći i u BUZZ-u u sklopu njihove akcije Ready for school, u koju su uključili sve potrebno za novu školsku godinu.

Popularne brendove možete ugrabiti na popustima i do 50 posto na njihovoj web-trgovini sve do 20. rujna, dok u trgovinama uz kupnju bilo kojeg para obuće ostvarujete 25 posto popusta na sav nesniženi asortiman odjeće i opreme.



Osim za kupnju novih tenisica, akciju možete iskoristiti za kupnju zanimljivih trenirki ili majica s printovima koje će vaši mališani s oduševljenjem nositi u školu. Ta je odjeća sastavni dio ormara svakog školarca jer je može nositi u školu, tijekom sportskih aktivnosti ili u slobodno vrijeme. Primjerice, donji dio trenirke Nike Jordan ili tajice adidas veselih boja sigurno će se isplatiti uloviti na sniženju jer djeca u takvim komadima provode puno vremena.

U sklopu akcije Ready for school u BUZZ-u možete pronaći i školske ruksake za djevojčice i dječake, koji su još jedna od glavnih investicija prije kretanja u školu. S obzirom na to da je školska oprema koju dijete nosi često poprilično teška, birajte ruksake koji su napravljeni od laganih materijala i koji će vašem školarcu olakšati nošenje tereta.

Dio ponude iz akcije Ready for school pogledajte u galeriji, a cijelu ponudu potražite ovdje ili u BUZZ trgovinama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju