Podiže opuštenu kožu, smanjuje pojavu bora, preoblikuje konturu čeljusti, potiče regeneraciju kolagena i zaglađuje ten – iako ovo zvuči kao nemoguća misija, pronašli smo uređaj koji svojim 24-karatnim zlatom i naprednom tehnologijom zaista čini čuda na koži.

Ulaskom u 30-e godine koža lica već se polako počinje opuštati, a za to velikim dijelom možemo okriviti kolagen. Protein je to koji je najzastupljeniji u našem tijelu i za koji volimo reći da je zadužen za zategnut i mladolik izgled kože, no njegove regeneracijske sposobnosti počnu opadati već nakon 25. godine života, pa dolazi do prvih znakova starenja. O važnosti kolagena ne prestaje se govoriti u svijetu ljepote, kao i o načinima poticanja njegove proizvodnje.

Kako bismo što duže zadržali mladenački izgled kože lica, saveznike pronalazimo u raznim kozmetičkim preparatima i uređajima koji uklanjaju godine s lica. Iako možda ne teže svi u potpunosti besprijekornom izgledu, većina ide za tim da zadrži svježinu, sjaj i njegovani izgled kože. Bez obzira na to koji ste tip osobe, njega kože neizostavan je dio svakodnevice, pa je važno da proizvodi koje upotrebljavate zaista idu u vašu korist i čine razliku.

Dok su serumi i kreme već ušli u rutinu njege lica, beauty uređaji još uvijek nisu dočekali slavu koju zaslužuju. Činjenica je da oni više nisu nedostupni te da je uz njih moguće u kratkom vremenu kod kuće dobiti zavidne rezultate.

Mnoštvo je uređaja na tržištu, no onaj koji je u beauty zajednici hvaljen zbog načina na koji transformira kožu je TriPollar STOP VX GOLD. TriPollar je premium izraelski brend i jedan od najvećih kreatora moderne laserske tehnologije, a STOP VX GOLD jedan je od njihovih najnaprednijih magičnih uređaja.



Uređaj TriPollar Stop VX pruža brze, jednostavne i bezbolne tretmane, a optimalne rezultate postiže pomoću dvije inovativne tehnologije koje djeluju na preoblikovanje crta lica i zaglađivanje kože. Kombinirajući Multi-RF i DMA tehnologije, tretman osim što zateže kožu i vidljivo smanjuje pojavu finih linija i bora, istovremeno poboljšava tonus mišića kako bi se definirala kontura čeljusti.

Multi-RF tehnologija koristi izmjenu radiofrekvencijskih valova, ravnomjerno raspoređujući toplinu usmjeravajući je u dermalni sloj, stimulirajući proizvodnju kolagena u koži i elastinskih vlakana. Način na koji tehnologija funkcionira možete zamisliti kao termalno mapiranje koje uz pomoć algoritma osigurava personalizirani tretman, pružajući najtočniju temperaturu za najbolje rezultate. Zahvaljujući toj tehnologiji, uređaj pomlađuje i zateže kožu, pa se čini kao da doslovno skida godine s lica. Druga je DMA tehnologija, koja cilja mišiće za poboljšanje mišićnog tonusa. Ta tehnologija djeluje na različite slojeve mišića, učinkovito dugoročno povećavajući gustoću mišića i volumen.

Svojom naprednom tehnologijom spada u viši cjenovni rang, no oni koji se odluče investirati u TriPollar STOP VX GOLD imat će moćnog saveznika koji daje optimalne i vidljive rezultate. Dodatna prednost je što se uređaj može koristiti bilo gdje, pa i iz udobnosti vlastitog doma. Dovoljno je da ga koristite dva do tri puta tjedno u razdoblju od šest do osam tjedana. Nakon toga rezultate možete održavati tretiranjem dva do četiri puta mjesečno.

TriPollar Stop VX s 24-karatnim pozlaćenim elektrodama, zlatnim gelom za obradu i elegantnim zlatnim poklopcem možete pronaći na Rox Beauty web shopu ili u Rox Beauty Storeu u Ilici 54.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rox Beauty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju