Božićni ukrasi nisu rezervirani samo za naše domove. Oni uljepšavaju gradske ulice i trgove, parkove, izloge trgovina... ali i naša dvorišta.

Ako ste vlasnik kuće ili stana s kojima u paketu idu i ljupko dvorište ili terasa, ne zaboravite i njih odjenuti u blagdansko ruho.

Jednako kao oko drvca u domu potrudite se i oko drvca u svom dvorištu kako bi vaš dom postao uistinu čarobna blagdanska lokacija.

Kod ukrašavanja božićnog drvca u dvorištu ili na terasi dobro je pripaziti na neke detalje.

Za početak, pobrinite se za lampice, a ovisno o veličini drvca odaberite prikladnu veličinu. Ako u dvorištu imate visoko drvce, ukrasite ga većim lampicama kako bi došle do izražaja.

Prilikom odabira ukrasa pripazite na materijal. Pazite da ne izaberete ukrase kojima će naštetiti kiša, snijeg i druge vremenske nepogode.

Također, poslužite se prirodnim materijalima kao što su šišarke i češeri i sami izradite jednostavne ukrase za svoje drvce.

Kada je u pitanju stil ukrašavanja, sve što se vama sviđa dobar je odabir. Vrijede ista pravila kao za drvce u vašem domu.

Na kraju, ispod drvca u dvorištu vjerojatno nećete ostaviti poklone, barem ne one prave, ali uvijek možete napraviti ukrase u obliku poklona i postaviti ih pod dvorišno drvce.

U našoj galeriji pogledajte ukrašena drvca u dvorištima koja vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju