Trude li se slavni muškarci oko zavođenja žena jednako kao i "obični"? U nastavku pročitajte njihove pobjedničke ulete i procijenite sami jesu li dobri ili ne.

1. ALEX RODRIGUEZ I JENNIFER LOPEZ

Alex Rodriguez bio je vrlo nervozan na prvom spoju s latino divom u restoranu hotela Bel Air. Sjedio je tamo u svojoj bijeloj majici, vrlo samopouzdan i muževan. Bio je vrlo pričljiv. Mislim da je vjerovao kako sam ja jako glasna osoba, ali nisam. Ja samo slušam. I tako on priča i priča o svojim planovima, o tome kako se oprostio od bejzbola, o tome kako se jednog dana opet želi oženiti… Sve one stvari o kojima obično ne pričaš na prvom spoju. Znala sam da je nervozan zato što me pitao želim li popiti piće. Rekla sam mu da ne pijem alkohol pa me pitao imam li nešto protiv toga da on popije jedno. Bio je nervozan i to je bilo jako slatko, prisjetila se Jennifer prvog spoja.

Međutim, Alex nije bio siguran je li to stvarno spoj. Potvrdu da su uistinu na spoju dobio je u trenutku kad mu je Jennifer rekla da se trenutačno ne viđa ni s kim: Tada sam morao malo ustati i srediti svoje misli. Otišao sam u WC i tamo skupio dovoljno hrabrosti da joj pošaljem poruku.

Upravo je to trenutak koji je oduševio Jennifer: Sjedila sam u restoranu i onda je stigla poruka. U njoj je pisalo: 'Izgledaš tako je**no seksi.'

Ostalo je povijest. Alex je nakon dvije godine veze zaprosio pjevačicu i par danas planira vjenčanje.

Ulet Alexa Rodrigueza je...

glasova:

2. ORLANDO BLOOM I KATY PERRY

Oboje smo bili na dodjeli Zlatnih globusa. Poslala sam svog zaštitara po 10 hamburgera i odjednom sam vidjela njegovu ruku kako krade hamburger s mog stola, bez ijedne riječi, ispričala je Katy.

Pokušala je zaustaviti fantomsku ruku u krađi, ali nije uspjela, a onda je primijetila da je kradljivac Orlando. Pomislila sam: 'O, pa zgodan si. OK, onda uzmi hamburger', prisjetila se pjevačica.

Potom su se družili na zabavi nakon dodjele nagrada i ubrzo započeli vezu. Nakon kraćeg prekida ovaj slavni par opet je zajedno i nedavno su postali roditelji kćerkice Daisy.

Ulet Orlanda Blooma je...

glasova:

3. JAMES CORDEN I JULIA CAREY

Slavnog glumca i voditelja s budućom suprugom Julijom upoznao je njegov prijatelj, glumac Dominic Cooper. James i Corden bili su na događanju humanitarne udruge Save the Children, za koju je Julia u to vrijeme radila.

Rekao sam joj: 'Bok, Jules. Ti si najljepša žena na svijetu.' Zahvalila mi je i rekla da to zvuči kao nešto što često izgovaram. Odgovorio sam joj: 'Nikad u životu to nisam izustio.' I to je bilo to. Tada sam pao na nju. I nekim čudom, ona je pala na mene, našalio se slavni Britanac.

Odmah je znao da je to žena njegova života i hrabro je krenuo u akciju: Potom smo sjeli te u sat i pol u šali isplanirali svoju zajedničku budućnost. Sjećam se da sam joj rekao: Što kažeš na to da u petak navečer zajedno ne radimo ništa? I ako to dobro prođe, možda bi ovo onda moglo postati nešto? Odgovorila mi je: 'To zvuči kao jako zabavna ideja.'

James i Julia oženili su se 2012. godine i imaju troje djece, sina Maxa i kćerkice Charlotte i Carey.

Ulet Jamesa Cordena je...

glasova:

4. JOHN KRASINSKI I EMILY BLUNT

Američki glumac bio je veliki obožavatelj lijepe britanske glumice i prije nego što ju je službeno upoznao, a njihov prvi susret dogodio se sasvim slučajno. John je s Justinom Therouxom ručao u jednom restoranu u koji je došla i Emily. Bila je u društvu njihove zajedničke prijateljice, koja je odmah primijetila Johna i pozvala ga za njihov stol.

Bio sam nevjerojatno nervozan i odmah sam pomislio: 'Bože, mislim da ću se zaljubiti u nju.' Rukovali smo se i rekao sam joj: 'Sviđaš mi se', ispričao je John u jednom intervjuu.

Njegov maksimalno direktan pristup urodio je plodom jer se Emily, prema vlastitom priznanju, iste sekunde zaljubila u njega: Stajao je uz nas i nasmijavao me. Odmah sam znala da je onaj pravi.

Šest mjeseci nakon upoznavanja John je zaprosio Emily. Par se oženio 2010. godine i u braku su dobili dvije kćerkice, Violet i Hazel.

Ulet Johna Krasinskog je...

glasova:

5. MICHAEL DOUGLAS I CATHERINE ZETA-JONES

Sudbonosni susret između legendarnog holivudskog glumca i britanske ljepotice dogodio se 1996. godine na filmskom festivalu u Deauvilleu.

Na jednoj privatnoj zabavi upoznali su ih Antonio Banderas i Melanie Griffith, njihovi zajednički prijatelji i tadašnji supružnici.

Znaš što? Ja ću biti otac tvoje djece, kazao je tada Michael svojoj budućoj supruzi. Slavni par oženio se 2000. godine i u braku su dobili dvoje djece, sina Dylana i kćer Carys.

Ulet Michaela Douglasa je...

glasova:

6. ROD STEWART

Rod Stewart desetljećima je bio na glasu kao veliki zavodnik. Jednom prilikom otkrio je svoj pobjednički ulet u intervjuu. Rod tvrdi kako ga je uspješno koristio više od 30 godina za osvajanje partnerica.

Priđite ženi i s glasom punim iskrene znatiželje upitajte je: 'Što to imaš u svojoj torbi?' Meni je to upalilo svaki put, ispričao je glazbenik koji je sada u braku s Penny Lancaster.

Ulet Roda Stewarta je...

glasova:

7. JOSH DUHAMEL I FERGIE

U vrijeme dok je glumio u seriji "Las Vegas" glumac Josh Duhamel pokušavao je na sve moguće načine osigurati pojavljivanje grupe Black Eyes Peas u jednoj epizodi. To je želio samo zato da bi mogao upoznati njihovu tadašnju pjevačicu Fergie koja mu se sviđala.

Kada sam napokon dobio priliku da razgovaram s njom, jedino što sam joj mogao reći je: 'Zgodna si', opisao je Josh njihov prvi susret. To je bilo dovoljno za Fergie koja je pala na tu rečenicu. Par je bio u braku osam godina, a 2017. objavili su da se razvode.

Ulet Josha Duhamela je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju