Nakon Zagreba, Osijeka i Rijeke, najpoznatiji europski fashion brand za punije stigao je i u Split, u City Center one, predstavljajući novitete iz kolekcije jesen/zima.

Zahvaljujući različitim linijama Ulle Popken (Selection, Modern Woman, Pure i Sport) svaka žena punijeg stasa može pronaći nešto za sebe. Ulla Popken nudi širok raspon veličina - od 42 do 60 za žene i do čak 7XL za muškarce, kroz liniju Johann Popken.

Ulla Popken moda donosi vam najnovije fashion trendove kroz kolekcije različitih stilova i inovativnih krojeva koji razumiju potrebe punijih žena. Posebna pažnja posvećuje se odabiru materijala - koriste ste se prozračni materijali s većim postotkom elastina koji osiguravaju udobnost, a pritom ne narušavaju formu i dojam figure. Tako kreirane modne kombinacije ne kapituliraju pred oblinama, već daju mogućnost isticanja istih.

Od romantičnih kombinacija do komada inspiriranih muškim ormarom, i u nadolazećoj sezoni prevladava raznolikost boja, krojeva i uzoraka.Uz klasičnu crnu koja nikad ne izlazi iz mode, ove jeseni i zime Ulla Popken predstavlja modne poslastice u različitim nijansama crvene, zelene i plave, sa cvjetnim uzorcima koji nam donose dašak nježnosti i romantike. Vječni traper nosit ćemo i ove godine, kao i baršun, klasična odijela, karirane uzorke i šljokice. Uz Ullu Popken budite u trendu u svakoj prilici i naglasite ono najljepše na vama.

U subotu, 04.studenog, ne propustite event povodom otvorenja Ulle Popken u Splitu! Očekuju vas prave modne poslastice kao i darovi iznenađenja za sve kupce. Posjetite Ulla Popken fashion trgovinu na 2.katu City Centera one Split i odaberite modu u kojoj ćete se osjećati zadovoljno i sretno.

Ulla Popken moda za punije - jer ljepota ne poznaje veličinu.....

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju