Dobre tenisice i svijetle traperice uvijek prolaze u ležernijim dnevnim izdanjima, a zna to i Lejla Filipović, koja je upravo takvu kombinaciju odabrala za odlazak na Food Film Festival koji se do 3. listopada održava u Zagrebu. Na festivalu se mogu isprobati razni street food specijaliteti, kao i uživati u dobrim filmovima i glazbi.

I Lejla Filipović provjerila je što sve nudi Food Film Festival, koji se održava na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana. U ugodnoj i zabavnoj atmosferi festivala Lejla je uživala s prijateljicama, a ljepotica je, kao i uvijek, pažnju privukla i svojim odjevnim izborom.

Jednostavnu, ali efektnu kombinaciju složila je od svijetloplavih traperica koje sežu do sredine listova te bijele majice retro dizajna s Mickey Mousom i crvenim obrubom oko ovratnika i rukava. Odlučila se i za udobnu obuću te je nosila chunky model tenisica u bijeloj boji s crnim detaljima.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Haljina s opasnim prorezom za šetnju sarajevskim crvenim tepihom

Ovakve robusnije tenisice s debljim đonom odličan su izbor za sportske kombinacije sa šik prizvukom, a zbog debljeg đona mogu i zamijeniti visoke potpetice jer imaju efekt vizualnog izduživanja nogu. Stajlingu za festival Lejla je dodala još klasični crni sako te bijelu torbicu.

Nadahnuti stilom Lejle Filipović, u trgovinama smo potražili chunky tenisice, a izdvojene modele pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju