Brojne svjetske zvijezde iz filmske i zabavne industrije doputovale su u Cannes. Tamo se upravo održava 70. izdanje cijenjenog filmskog festivala

Najpoznatiji svjetski filmski festival svake godine ugosti najveće zvijezde iz svijeta filmske industrije, ali priliku da uživaju u filmovima i ludim zabavama ne propuštaju ni druge poznate osobe.

Među njima je i ove godine manekenka Petra Nemcova. Lijepa 37-ogodišnja Čehinja došla je na premijeru filma "Nelyubov" i sjajno se zabavljala pozirajući na crvenom tepihu.

Međutim, u jednom trenutku malo se previše razigrala pred okupljenim fotografima i sve je rezultiralo modnim gafom koji je čest prizor na crvenim tepisima i raznim događanjima.

Petra je nosila dugu bijelu haljinu brenda "The 2nd Skin Co." s dubokim dekolteom i visokim prorezom koja je u jednom trenutku otkazala poslušnost te razotkrila njezino donje rublje.

Manekenka se na to nije obazirala nego je nastavila pozirati sa smiješkom, kao prava profesonalka s dugogodišnjim iskustvom ispred kamera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju