Dom možete transformirati u ugodnu jesensku oazu upotrebom atraktivnih detalja u tradicionalnim bojama ove sezone. Na raspolaganju vam je sve od toplih žutih nijansa, preko upečatljive narančaste do boje trule višnje te zagasitih smeđih tonova.

Umjesto da kupite novi kauč za dnevnu sobu u nekoj od spomenutih boja, ukrasite postojeći model ukrasnim jastučićem s novim jastučnicama u nijansama jesenskog lišća. Preko kauča možete prebaciti i dekicu u nekoj toploj boji.

Police za knjige nanovo organizirajte i istaknite one s koricama u jesenskim bojama, a stolić u dnevnoj sobi ukrasite svijećom s mirisom začinjene bundeve.

Slika nije dostupna 12 originalnih ideja za uređenje doma kao iz čudesne priče

U trgovinama vam je na raspolaganju mnoštvo efektnog, ali jednostavnog dekora uz pomoć kojeg će svaki dom zablistati kao što su vaze, podlošci za čaše, ukrasne zdjele i slično. Ako ste vješti s kistom i bojama i sami možete nanovo ukrasiti već postojeće detalje iz doma.



Novi stolnjak, zavjesa ili tepih također će dramatično promijeniti izgled vašeg stana ili kuće. Pripazite samo da kombinirate više različitih boja u jednoj sobi jer su jednobojni prostori iznimno dosadni.

Kuhinju će razigrati i nova podloga za rezanje povrća smještena na nekom istaknutom mjestu ili pak nova šalica za kavu strateški „ostavljena“ na vidljivoj poziciji.

Slika nije dostupna Preslatko! Kako od bundeve napraviti jednoroga u nekoliko koraka?

Uvijek se možete okrenuti i prirodi te dom ukrasiti plodovima jeseni. Napravite jestive aranžmane od mandarina i drugog jesenskog voća, a blagovaonski stol ukrasite buketom lijepog jesenskog cvijeća.

Ideju za transformaciju doma u toplu jesensku oazu pronađite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju