Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea uputili su se u trodnevni posjet Irskoj.

Na samom početku te male kraljevske turneje Catherine i William odradili su susret s irskim predsjednikom Michaelom D. Higginsom i prvom damom Sabinom Coyne.

Nakon toga družili su se i s irskim premijerom Leom Varadkarom i njegovim partnerom Matthewom Barrettom.

Prvi dan posjeta završio je ležerno i veselo, u jednoj od najvećih dablinskih turističkih atrakcija. "Guinness Storehouse" mjesto je na koje dolaze svi obožavatelji legendarnog irskog piva, a upravo su tamo domaćini kraljevskog para priredili večernje primanje za svoje uvažene goste. Vojvotkinja se odmah poslužila čašom piva i tako utišala glasine o svojoj navodnoj trudnoći.

Sudeći po odjevnim kombinacijama koje je nosila tijekom prvog dana turneje, u njezinim koferima trenutačno prevladava zelena boja.

Kao znak poštovanja prema zemlji čija je nacionalna boja zelena, Catherine je u Dublin sletjela odjevena u zelene komade od glave do pete.

Ispod kaputa brenda Catherine Walker nosila je haljinu Alessandre Rich s visokim ovratnikom i plisiranim detaljima. Upotpunila ju je torbicom brenda LK Bennet i štiklama koje potpisuje Emmy London.

Njezino večernje izdanje bilo je vrlo glamurozno. Prvi put nosila je komad brenda "The Vampire's Wife" (Vampirova žena) i odabrala njihovu haljinu pod nazivom "Falconetti" u predivnoj smaragdnoj nijansi zelene boje.

Haljina midi kroja napravljena je od svilenog šifona s metalik nitima te je na rubovima ukrašena decentnim, ali efektnim volanima.

Haljinu istog brenda i vrlo sličnog kroja nosila je i britanska princeza Beatrice na vjenčanju pjevačice Ellie Goulding 2019. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju