Mala crna haljina najbolja je modna prijateljica brojnih dama. Ovaj fleksibilni komad odjeće sjajno će se uklopiti u različitim situacijama – može se nositi za posao, za izlazak s prijateljicama, ali i na neko svečano događanje.

Povrh svega riječ je o komadu koji vizualno smanjuje obujam tijela, pa ne čudi što se nalazi u brojnim ženskim ormarima. Njenoj čari ne može odoljeti niti Ivana Vrdoljak poznatija po scenskom imenu Vanna.

Hrvatska pjevačica odabrala je upravo malu crnu haljinu za odlazak na 28. po redu dodjelu hrvatske glazbene nagrade Porin koja je održana u Zagrebu, a na kojoj je osvojila prestižnu staklenu statuu u kategoriji ženske vokalne izvedbe za pjesmu "Puna memorija".

Slika nije dostupna Vanna: Kul štikle u kojima se žene osjećaju sigurno

Za ovo svečano događanje Vanna je odabrala popularnu sako-haljinu asimetričnog poruba na kopčanje kojoj joj je dopirala do iznad koljena te koju je zavezala u struku kako bi dodatno istaknula svoju fit figuru.

Sako-haljinu sparila je s efektnim crnim sandalama otvorenih prstiju te s tamnim modelom torbice koja je ukrašena srebrnim aplikacijama. Izdanje je dovršila s nekoliko pomno odabranih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela sako-haljina po uzoru na Vannu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju