Svečana 29. dodjela diskografske nagrade Porin, najvažnije hrvatske glazbene nagrade, održana je u Osijeku. Mjesto događanja – dvorana Gradski vrt.

Mnoge domaće glazbene zvijezde prisustvovale su dodjeli, a među njima je bila i Vanna. Naša glazbena diva moćnog i jedinstvenog glasa bila je nominirana u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe, a nagrada je naposljetku otišla u ruke Dunje Ercegović (Bad Daughter).

Hvala vam što ste gledali Porin i hvala našem Osijeku što je bio divan domaćin nama glazbenicima. Nadam se da vam se svidio moj nastup i izvedba 'Pjesme o tebi’' kao i nastup sa izvrsnim Matijom Cvekom u pjesmi 'Stranica dnevnika' posvećenoj Akiju, napisala je na Instagramu.

Vanna je za ovu prigodu odabrala vrlo glamurozan model haljine i definitivno nije pogriješila. Nosila je šljokičastu tamnoplavu haljinu mini kroja s visokim ovratnikom i kratkim rukavima koju potpisuje hrvatski modni brend eNVy room.

Ivana Vrdoljak Vanna proslavit će 30 godina karijere na velikom koncertu u Areni Zagreb Vanna: "Bolje je čuti komentar da ste još ljepši uživo nego skupiti tisuće lajkova na fotku s dobrim filterom"

Modeli sa šljokicama omiljen su odabir mnogih svjetskih zvijezda za razna glamurozna događanja.

Na najvažnijim crvenim tepisima poput oskarovskog ili kanskog češće viđamo dugačke varijante šljokičastih haljina, ali zato su razne glazbene dodjele i filmske premijere prigoda u kojoj će slavne dame odabrati kraće modele.

Haljine sa šljokicama stvorene su za dive, a to je svojim izdanjem dokazala i naša Vanna koja je doslovno blistala na crvenom tepihu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju