Početkom proljeća uvijek poželimo obnoviti garderobu, pa makar i s nekim modnim dodatkom, a s novom torbicom se nikada ne može pogriješiti. Ovoga put zanimala nas je ponuda torbi u bojama, idealnima za proljetne i ljetne dane, a vjerujemo da će i najveće ljubiteljice crne poželjeti u svojoj kolekciji torbi imati jednu ovakvu proljetnu "ljepoticu".

S modnom sezonom proljeće/ljeto stiže nam i šarenilo boja, a ove sezone jedna od dominantnih nijansi jest ružičasta. U trgovinama se mogu pronaći razni odjevni komadi, obuća i modni dodaci u ovoj živoj i poletnoj boji, pa tako i torbe.

Uz ružičaste modele, izdvojili smo i one u žutoj, zelenoj, plavoj, crvenoj boji koji će baš lijepo upotpuniti proljetne i ljetne stajlinge za razne prigode.

Slika nije dostupna Od 113 kuna: 20 modela tenisica koje produžuju cijelu figuru

Slika nije dostupna Tako ugodne i ne stišću: 12 modela proljetnih hlača udobnih poput spavaćica

Izdvojili smo i veće i manje modele torbi pa svatko može pronaći (barem) jednu za svoj ukus i potrebe, pa čak i one dame kojima su crne torbe ipak najdraže. Torbe u raznim bojama iz novih kolekcija cjenovnog ranga od 26 do 1325 kuna pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju