Lepršave, ugodne i laskave – takve su suknje koje vam predlažemo za dane kada ćemo moći slobodnije izlaziti iz svojih domova i više vremena provoditi vani.

 

Trenirke su nam posljednjih tjedana bile nezaobilazan odjevni komad, ali nismo zaboravile na omiljene suknje. Sve više razmišljamo o proljetnim odjevnim kombinacijama koje ne uključuju trenirke, a pažnju su nam ukrali divni modeli suknji iz trgovina.

U bogatoj ponudi svaka žena može pronaći idealan kroj za sebe, a modeli midi dužine laskaju širokom rasponu konfekcijskih brojeva i tipovima građe tijela. Srednja duljina suknji i nama je bila najzanimljivija, a pronašli smo i jednu predivnu plavu maksi suknju s vezom kojoj nismo mogli odoljeti.

Slika nije dostupna 15 laganijih modela hlača za dane kad ćemo opet moći šetati gradom

Slika nije dostupna Ne stišću oko struka: 15 proljetnih suknji koje nećete htjeti skinuti sa sebe

Nosite ih uz balerinke, tenisice, visoke potpetice, obične majice, bluzice s puf rukavima ili volanima – baš sve prolazi! Ove proljetne miljenice bit će odličan dodatak proljetnoj garderobi i zato svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta s čak 20 modela suknji koje će osvojiti i najveće ljubiteljice hlača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju