Lifestyle portal Zadovoljna.hr ugodnim i opuštenim druženjem sa svojim čitateljicama, lifestyle blogericama i poznatim osobama u predivnom ambijentu zagrebačke lokacije La Grma oprostio se od uspješne sezone, najavio ljeto s najboljom energijom i sezonu pred nama koju će obilježiti veliki projekt - Zadovoljna Akademija

Portal Zadovoljna.hr osmišljen je tako da bude istinska prijateljica svakoj čitateljici te da baš poput prave prijateljice savjetuje, da otvara i obrađuje ozbiljne, važne teme, ali je isto tako uvijek spremna na zabavu, kazala je Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr. Upravo takvom opuštenom i prijateljskom atmosferom odisao je event Zadovoljne.hr koji je okupio naše čitateljice, lifestyle blogerice i brojna poznata lica Nove TV.

Lifestyle portal Zadovoljna.hr ugodnim i opuštenim druženjem sa svojim čitateljicama, lifestyle blogericama i poznatim osobama u predivnom ambijentu oprostio se od uspješne sezone

Predivni ambijent zagrebačke lokacije La Grma bio je savršeno mjesto za ugodno druženje uz fine zalogaje i osvježavajuća pića, a mnogo je bilo onih koji su željeli isprobati i samo za ovu priliku osmišljen koktel Zadovoljna.hr.

Bila je to prigoda za sve drage goste da se opuste i zabave, jer upravo je zabava ono što svi trebamo i zaslužujemo. Event je bio i uvertira u ljetno razdoblje koje je pred nama, a koje Zadovoljna dočekuje s uspješnim rezultatima sezone iza nas.

Želimo da kada večeras dođete kući nakon vremena provedenog ovdje, sa sobom ponesete i nešto posebno, korisni savjet i ideju koja će možda biti iskra za pozitivnu promjenu u vašem životu, naglasila je Tihana Korać.

O tome kako napraviti pozitivnu promjenu u životu otkrile su dvije posebne gošće, psihologinja Ljubica Uvodić Vranić, dobitnica nagrade za primijenjenu psihologiju i autorica popularnog serijala psiholoških priručnika pod naslovom "Avantura osobne promjene" te Marija Andrijašević, poznata nutricionistkinja, kineziologinja te predavačica na fitness akademiji.

Od Ljubice Uvodić Vranić čuli smo kako svaka žena može odmah početi raditi na tome kako da bude zadovoljnija i sretnija pomoću metode "Sve u 16" koju je osobno osmislila. Marija Andrijašević dala nam je savjete o tome kako biti zadovoljna i iz perspektive fizičkog zdravlja i izgleda.



ZADOVOLJNA AKADEMIJA - VELIKI PROJEKT PORTALA

Krajem osmog mjeseca bit će otvoren natječaj za sve žene u Hrvatskoj koje će se moći prijaviti na različite edukacijske sadržaje

A sve žene koje žele raditi na sebi, stjecati nova znanja i pomicati vlastite granice ove jeseni imat će priliku pridružiti se jednom posebnom i velikom projektu portala Zadovoljna.hr, predstavljenom na jučerašnjem eventu. Naime, krajem osmog mjeseca bit će otvoren natječaj za sve žene u Hrvatskoj koje će se moći prijaviti na različite edukacijske sadržaje, od beauty i wellness edukacija, preko usavršavanja u lidershipu, učenja digitalnog marketinga, stranih jezika i drugih.

Ovaj projekt bit će nastavak temelja na kojima portal Zadovoljna.hr počiva, a to je konstantan rad na osnaživanju žena, popularnom empowermentu.



Želimo promijeniti svijest u društvu i pomoći svim ženama da se ostvare, osnaže i budu sigurnije u sebe. Odlučili smo popularizirati znanje i na kraju slaviti znanje i to pokretanjem Zadovoljna Akademije, predstavila je Tihana Korać projekt.

Odabrane kandidatkinje Zadovoljna.hr će sa svojim timom na tom putu poticati i motivirati.

Nadamo se da će ovo biti samo prva od mnogih uspješnih godina Zadovoljna Akademije te da ćemo mnogim ženama promijeniti život nabolje i još više potaknuti žene diljem Hrvatske na učenje. Jer na Zadovoljnoj iskreno vjerujemo da je znanje trend koji nikada ne izlazi iz mode, zaključila je Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju