Čak i ako trendove u svijetu obuće ne pratite s previše pažnje, jedan efektan model cipela jednostavno niste mogli "promašiti" posljednjih mjeseci.

U pitanju su efektne platforme modne kuće Versace u kojima niti jedna žena ne može proći neprimijećeno. Model pod nazivom Medusa Aevitas naprosto je zaludio trendseterice diljem svijeta, a gotovo da nema modnih influenserica koje njime nisu obogatile svoju kolekciju cipela.

Slavna talijanska modna kuća lansirala ga je u svojoj kolekciji za jesen/zimu 2021. predstavljenoj na Milanskom tjednu mode u ožujku iste godine.

Ove satenske salonke 'statement' dizajna imaju visoku blok-potpeticu i duplu platformu, a remen oko gležnja ukrašen je cirkonima i prepoznatljivim Medusa medaljonom, piše na njihovoj službenoj stranici.

Platforme četvrtastog vrha napravljene su od prave kože i potom presvučene satenom izrađenim od kombinacije svile i viskoze.
Modni kritičari odmah su ih izdvojili kao cipele koje će sigurno izazvati mnogo pažnje te obnoviti interes za obuću s visokom platformom koja je dotad već sezonama bila otpisana u svijetu komercijalne mode.

Kada je i Beyonce dala svoj blagoslov ovim salonkama slikavši se u ružičastom modelu za svoj profil na Instagramu, bilo je jasno kako im je popularnost zagarantirana.

Ne samo da je porastao interes za njima nego i za modnom kućom Versace koja se zbog fotografija Queen B na Googleu pretraživala 40 posto više nego inače.

Model Medusa Aevitas dostupan je u šest boja (crna, lila, fuksija, ružičast, crvena i žuta), a prodaje se po cijeni od 1190 eura tj. 8990 kuna. Nicola Peltz, 27-godišnja kći milijardera Nelsona Peltza, prošli vikend udala se za Brooklyna Beckhama u snježno-bijeloj varijanti koja trenutno nije u redovnoj prodaji pa se pretpostavlja kako je u pitanju model napravljen isključivo za nju.

Zavirite u galeriju u pogledajte samo mali dio poznatih dama koje nose trenutno najpopularnije cipele na svijetu.

Salonke Medusa Aevitas modne kuće Versace...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju