Victoria Beckham pridružila se suprugu Davidu i kćeri Harper Seven na tribinama stadiona u Fort Lauderdaleu na Floridi gdje su zajedno pratili utakmicu između nogometnih klubova Inter Miami i Chicago Firea.

Britanska dizajnerica za ovu je priliku odjenula vrlo jednostavno, ali elegantno izdanje u omiljenoj joj crnoj boji. Izdanje je bilo sastavljeno od vrlo nosivih komada koje većina dama već ima u svojim ormarima.

David i Victoria Beckham I još uz platforme: Traperice Victorije Beckham koje najbolje izdužuju noge

Victoria Beckham sparila je T-shirt majicu s crnim tajicama. Točnije, nosila je retro tajice s rastezljivom trakom preko stopala koje su nadahnute sličnim modelima iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje tijela, odabrala je crni model iz vlastite proljetne kolekcije za 2021. godinu koji sužava noge. Uz to riječ je o modelu visokog struka koji ima ulogu steznika te smanjuje trbuščić.

Slika nije dostupna Spice Girls nekad i sad: Kako Spajsice izgledaju 26 godina nakon "girl power" ludnice?

Kombinaciju je podigla crnim štiklama s iglenom potpeticom, s nekoliko decentnih komada nakita, elegantnim ručnim satom te sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju