Britanska dizajnerica Victoria Beckham otputovala je u New York kako bi posjetila svog sina Brooklyna koji je nedavno krenuo na studij fotografije u tom američkog velegradu

Victoria Beckham priznala je da joj teško pada odvajanje od najstarijeg sina Brooklyna. Mladić se nedavno preselio u New York gdje studira fotografiju u prestižnoj privatnoj školi dizajna Parsons.

Svi smo tako ponosni na tebe. Volimo te i nedostajat ćeš nam, napisala je u krajem kolovoza na Instagramu.

Za ležerno druženje Victoria je odabrala jednostavnu kombinaciju.

Dizajnerica je doputovala u New York kako bi posjetila 18-godišnjeg sina, a za opušteno druženje odjenula je sjajnu dnevnu kombinaciju koja uz minimalne promjene u stajlingu može postati i izdanje za večernji izlazak.

Uz traperice ležernog kroja kombinirala je klasičnu crnu dolčevitu, čizme s visokom potpeticom u istoj boji i veliku clutch torbu. U ovom jednostavnom izdanju mogli bismo bez problema provesti cijelu zimu, a za izlazak s prijateljicama samo bismo mu dodali upečatljivi masivni komad nakita poput ogrlice, narukvica i naušnica.

Inspirirani Victorijom, odlučili smo napraviti kombinaciju po uzoru na njezinu, a koje smo odjevne komade odabrali, provjerite u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju