Victoria Beckham gostovala je u televizijskom talk showu Jimmy Kimmel Live! koji se snima u Los Angelesu, a za tu prigodu dizajnerica i poduzetnica izabrala je zanimljivu kreaciju koja na prvi pogled izgleda poput haljine.

 

No zapravo je riječ o suknji i bluzi s istim printom, a tu bluzu Victorija je nosila i prošli tjedan u kombinaciji s istim svjetloljubičastim štiklama od brušene kože. Tada je povez na kragni nosila raspušten, a za gostovanje u emisiji Jimmy Kimmel Live! bluza je bila ukrašena detaljem u obliku cvijeta. Suknju od istog laganog i lepršavog materijala Victoria je nosila spuštenu ispod struka i ukrašenu tankim crnim remenčićem sa zlatnom kopčom.

Victoria Beckham u čizmama-čarapama s vlastitim potpisom - 1 Victoria Beckham: Čizme-čarape pred kojima se čizme preko koljena mogu "sakriti"

Victoria Beckham Victoria Beckham: Salonke uz koje nitko neće ni pogledati odjeću koju nosite

Takav outfit na Victoriji Beckham izgleda fantastično, a slična kombinacija može se složiti i kada se želi sakriti trbuščić, no treba paziti da ne "proguta" figuru jer su i suknja i bluza šireg kroja. Modna dizajnerica stajling je zaokružila baršunastom torbicom boje fuksije i malim visećim dijamantnim naušnicama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju