Victoria Beckham uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, a najčešće nosi odjevne komade s vlastitim potpisom. Mnogi tvrde da je britanska dizajnerica najbolja reklama za vlastite kreacije.

Victoria Beckham privukla je mnoge poglede i na ležernoj večeri u Santa Monici, gdje je snimljena pri izlasku iz poznatog talijanskog restorana Giorgo Baldi sa svojim suprugom Davidom i kćeri Harper Seven.

Slika nije dostupna "Vidi se iz svemira": Victoria Beckham u izdanju koje će oduševiti ljubiteljice boja

Za ovu priliku odabrala je jednostavno, ali vrlo efektno i elegantno izdanje, koje je naglasilo njezinu ženstvenu siluetu. Riječ je o svojevrsnoj dekonstrukciji slip-haljine sastavljene od svilene maksi suknje i topa s tankim naramenicama.



Zbog podatnog materijala od kojeg je top napravljen, ali i odvažnog kroja koji razotkriva dekolte, ramena i ruke, ovakav se modni komad preporučuje nositi bez klasičnog grudnjaka.

Slika nije dostupna Victoria Beckham: Tajice koje vizualno smanjuju struk i sužavaju noge

Britanska dizajnerica izdanje je podigla zelenim štiklama s vlastitim potpisom i vrlo upečatljivom torbom u istoj nijansi popularne talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Lice je sakrila od znatiželjnika sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira te ga zaštitila maskom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela elegantnog topa bez rukava po uzoru na Victoriju Beckham.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju