Među zvijezdama koje su otputovale u Francusku povodom Pariškog tjedna mode našla se i Victoria Beckham. Britanska dizajnerica i bivša pjevačica grupe "Spice Girls" prisustvovala je reviji modne kuće Saint Laurent.

Društvo joj je pravio 19-godišnji sin Romeo s kojim je ponosno pozirala okupljenim fotografima. Za razliku od drugih poznatih dama koje su na reviju stigle u odjevnim kombinacijama s potpisom Saint Laurenta ili barem s pokojim njihovim dodatkom poput torbe, Victoria je od glave do pete bila odjevena u komade svog brenda.

Njezino izdanje teško je ne primijetiti s obzirom na fantastičan spoj dvije efektne boje – crvene i ljubičaste. U ovoj kombinaciji najviše su se istaknule hlače.

Dizajnerica se na svom službenom profilu na Instagramu pohvalila kako je to njezin omiljen model iz nove kolekcije dodavši kako su hlače doslovno škripave.

Zvučni efekt tijekom kretanja stvara se zbog materijala od kojeg su napravljene. U pitanju je kruta mješavina PVC-a i poliestera uz dodatak elastina koji barem malo olakšava odijevanje.

Victoria ih je spojila s ljubičastim puloverom koji je također dio nove kolekcije i crvenim štiklama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju