Nakon duljeg godišnjeg odmora Jennifer Lopez vratila se poslovnim obvezama. Latino diva trenutačno u New Yorku snima spot za svoju novu pjesmu.

U pitanju je duet sa slavnim kolumbijskim glazbenikom Malumom nastao kao dio soundtracka za njezin novi film "Marry me", romantičnu komediju u režiji Kat Coiro.

Maluma se također pojavljuje u filmu, u ulozi zaručnika velike pop-zvijezde koju glumi Jennifer. Nakon što je zaručnik ostavi uoči vjenčanja koje se trebalo održati pred publikom u Madison Square Gardenu, ona se na istom mjestu u inat njemu udaje za potpunog stranca kojeg pronađe u publici.

Napravila sam album uz ovaj film tako da imamo nove pjesme, novu glazbu i to je vrlo uzbudljivo. Na njemu će vjerojatno biti osam mojih pjesama, a Maluma je napravio dvije-tri, ispričala je J.Lo prije nekoliko mjeseci u emisiji Jimmyja Fallona.

Slika nije dostupna Totalno drugačiji stil: Haljina u kakvoj se Jennifer Lopez rijetko viđa

Slika nije dostupna Spektakularna J.Lo! 15 haljina kojima je diva sve oko sebe bacila u sjenu

Sada je na redu spot za pjesmu koja bi, prema njezinim najavama, trebala biti veliki hit. Jennifer se uvijek pobrine da i u spotovima izgleda spektakularno, ali još nije dala naslutiti kakve će sve odjevne kombinacije promijeniti u njemu.

Na setu se pojavila u vrlo ležernom izdanju kojim je dominirala trenirka Ralpha Laurena. Kakve boje! Ajme, vidi se iz svemira, jedan je od komentara s Instagrama na račun ove uistinu živopisne trenirke napravljene tie-dye tehnikom i stvorene samo za najveće ljubiteljice šarenila.

Jennifer ju je spojila s tenisicama brenda Nike, a od dodataka je imala samo sunčane naočale i nezaobilaznu masku s kojom poštuje sve epidemiološke mjere.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju