Na zagrebačkoj premijeri filma "Rađa" očekivano se pojavila i glavna zvijezda ovog dokumentarca - naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa.

U kino je stigao u pratnji svoje predivne supruge Viktorije Rađe. Par je pažnju plijenio svojim stajlingom u kojem su se istaknule njihove majice.

Viktorija je uz crno odijelo kombinirala bijelu majicu s likom svog supruga, natpisom njegova nekadašnjeg košarkaškog kluba Jugoplastika (danas KK Split) i brojem njegova dresa. Dino je pak nosio majicu s likom svoje supruge i natpisom "muž od Viktorije".

Ljubiteljice torbi u Viktorijinoj kombinaciji sigurno su primijetile i torbu koja je mnogim ženama predmet želja. U pitanju je model modne kuće Saint Laurent pod nazivom Loulou.

Viktorija je za sebe odabrala puffer varijantu torbe u sivoj boji, a isti model dostupan je u još nekoliko različitih nijansi i tekstura.

Torbe te modne kuće vrlo su popularne među slavnim damama. Svaka od njih ima svog favorita, ovisno o prigodi. Viktorija je svojim izdanjem pokazala da njezin naoko ležeran model može sjajno funkcionirati i u večernjim prigodama, a ne samo u dnevnima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju