Sve su glasnija šuškanja da su Jennifer Lopez i Ben Affleck opet zajedno. To je razveselilo brojne obožavatelje para iz milja prozvanog Bennifer koji nikada nisu potpuno prežalili njihov prekid. Nekadašnja ljubav, kako pišu strani mediji, rasplamsala se u vili u Miamiju koju su Jennifer i Ben skupa unajmili.

Vila na dva kata vrijedna 18 milijuna dolara izgleda zaista impresivno, a trenutno se iznajmljuje, i to za vrtoglavih 130.000 dolara mjesečno. Prostire se na čak 940 četvornih metara te ima 11 spavaćih soba, 12 kupaonica, dvije kuhinje, kuću za goste, tri garaže, teretanu, ured, pa čak i glazbeni studio.

Luksuzna kuća za najam, koju je prošli mjesec kupio dizajner nakita Paul Morelli, opisuje se kao "arhitektonski zapanjujuće imanje na obali s otvorenim pogledom na more". Ogromno imanje ima privatni izlaz na plažu, a glavna spavaća soba ima balkon s pogledom na vodu. Obilje osvježenja od vrućina nudi i raskošno dvorište s velikim bazenom, jacuzzijem i spa zonom, a tu je i privatno pristanište za jahte.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Kupaći kostim koji bi na javnoj plaži nosila rijetko koja žena

Veličanstveno imanje u Miamiju koje se prostire na 2500 četvornih metara Jennifer Lopez i Ben Affleck izabrali su za mjesto na kojem su skupa proveli nekoliko dana, a ondje su, čini se, i obnovili svoju ljubavnu vezu. Par se trebao vjenčati u rujnu 2003., ali vjenčanje su otkazali u posljednji tren. Prekinuli su nekoliko mjeseci kasnije, u siječnju 2004. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju