Španjolski high street brend Zara može se pohvaliti činjenicom da se na njihovim policama često nađu komadi koji postanu jako poželjni među zaljubljenicama u modu.

Ako se vratimo u prošlost, sigurno se sjećate haljine na točkice koja je bila toliko popularna da je na Instagramu dobila vlastiti profil. Prošlog proljeća svi su pak htjeli zelenu torbicu sa zlatnom ručkom.

Bilo je tu još sličnih slučajeva, a ove godine zahvaljujući TikToku viralna je postala jedna satinirana ružičasta haljina s prorezom. Nakon što je postala viralna, u nekim zemljama se rasprodala, a snimke djevojaka koje je nose prikupile su milijune pregleda.

Nekoliko je potencijalnih razloga za toliku popularnost ovog komada odjeće. Jedan je popularna ružičasta boja, drugi je satinirani materijal koji je jako popularan već nekoliko sezona, a treći zanimljivi prorezi na stražnjem dijelu haljine.

Slika nije dostupna Od 499 do 999 kuna: Šest vjenčanica iz Zare za moderne mladenke

Djevojke koje su haljinu kupile istaknule su da im se sviđa činjenica da je mogu nositi u raznim prigodama, između ostalog i kao gošće na vjenčanjima, pa čak i kao djeveruše.

U svakom slučaju, ako je i vama zapela za oko, dobra vijest je da je u Hrvatskoj još uvijek dostupna i prodaje se po cijeni od 299,90 kuna.

@emmyqandrews how to lose a guy in 10 days vibes if only it were yellow 😪 #pinkzaradress ♬ original sound - sweet bee

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju